Mus z łososia w cytrynowym sosie
Zupa z kurek z ziołowymi grzankami
Zrazy cielęce z jabłkami
Ziemniaki purre, dofinki ziemniaczane
Warzywa bonduelle
Surówki
Lin zapiekany z pieczarkami
Wieprzowina "po segedyńsku" w vo-lo-vanie
Indyki płonące
Żur na szynce z chrzanem
Patery zimnych mięs i sałatek
Schab pieczony nadziewany kremem orzechowym
Tymbaliki z ryby z musem chrzanowym
Filety z drobiu w czerwonym winie
Karkówka faszerowana leśnymi grzybami
Roladki cielęce z bakaliowym nadzieniem
Trio śledzi
Sałatka sułtańska
Sałatka z serem i szynką
Dodatki (pomidory, grzybki, ogórki)
Pieczywo, sosy zimne do mięs
Kawa, herbata, napoje, ciasta
Alkohole w promocyjnej cenie